Vind je jezelf te soft? Of juist vaak vinnig? We hebben het niet altijd door, maar we zitten vaak in één uiterste pool van
het continuüm dat ik "van zacht naar gehaaid" noem. Wat zo jammer is, is dat dat geen glijdende schaal lijkt, maar een vaste plek die je bezet op dat continuüm.
In de workshop  "Het mystieke Huwelijk, ofwel Hervind je Midden"  ga je door middel van een oefening twee uitersten/polen helemaal ervaren. Als je die polen met elkaar integreert (dat is een deel van de oefening), dan ontdek je dat je niet zo eenzijdig bent als lijkt; en ontdek je misschien zelfs dat je beide polen wél tot je beschikking hebt.
Een mooie ervaring met deze oefening, heb ik beschreven in een blogje: "De eenzijdigheid van de vrouwelijke pool en het weer terugvinden van het gouden midden" (zie het archief van maart 2012, of bij de categorie "Zielsontwikkeling").

Er kunnen drie mensen meedoen aan deze workshop. Iedereen doet de oefening een keer. Je ervaart dus je eigen polen en je ziet ook wat het bij anderen doet. Het zien (en meevoelen) van hoe een ander dit doormaakt, opent vaak gebieden in je die je mentaal niet kunt benaderen.
Wees welkom! Geef je wel vooraf op, zodat ik weet of dat er niet meer dan drie mensen deelnemen.