Zaterdag 31 maart vierden de therapeuten en coaches van Praktijk Lindelaan de feestelijke opening van de praktijk met lezingen en demonstraties, koffie, thee en wat lekkers. Het was een gezellige bijeenkomst van familie, vrienden en buurtbewoners. Gevoelscoach.com gaf een kleine workshop met als titel "de vier sceario's waarop mensen met hun energie omgaan". Er werd toegelicht welke patronen er zijn en er werd geoefend met hoe die voelen in het lichaam en in de energie. Aan de hand van de oefeningen bespraken we wat er gebeurt in het contact met anderen als iemand in het scenario vuur, water, lucht of aarde zit. Het contact wordt doorbroken doordat de ene persoon binnendringt in de energie van de ander (bij vuur, zich groter of bozer maken), of zich juist terugtrekt (bij aarde en lucht), zodat hij of zij minder zichtbaar is voor de ander.
De demonstraties van de haptonoom, osteopaat, natuurgeneeskundige, accupuncturist en de voetreflexoloog en ook de workshop moeder-kindmassage werden allemaal goed bezocht: tussen de tien en vijftien bezoekers luisterden en deden mee.
Aan het eind vond er een loting plaats en zijn er drie gratis sessies naar keuze uitgereikt. Felicitaties aan de gelukkigen!