Voel 19 april mee, we gaan werken met edelstenen die ons blij maken!
Edelstenen kunnen prachtig zijn om te zien. Ze zijn nog mooier om te voelen. Ervaar en observeer wat in je gebeurt met mineralen die passen bij blijdschap van de lente.
Intuïtief zie je zo veel meer dan met je ogen.
Hieronder vind je ervaringen van de workshop tussen november '18 en maart '19. 
Rozekwartsen gaven ruimte en zachtheid, zowel vrije ruimte, als ruimte voor tranen. Met manganocalciet mediteren deed iedere deelnemer de zachtheid en blijheid ervaren die de manganocalciet brengt. Robijn in fuchsiet helpt om beslissingen te nemen in vol enthousiasme en uit te kijken naar het uitvoeren van de beslissing. Citrienkwarts maakte gemotiveerd om in actie te komen, haalde alle overbodige aapjes op de schouders weg zodat je je kunt focussen op het belangrijkste. Rodochrosiet bracht bij een vrouw eerst de spanning boven die in haar zat; door die te accepteren had ze er opeens geen last meer van; heerlijk! Rodochrosiet gaf anderen warmte en blijheid en tevredenheid.
Ondertussen hebben we in de Meditatie & Meer-workshops gewerkt met aardende edelstenen, met edelstenen die je doen stralen en verzachtende en verstillende edelstenen. Ervaringen kun je hierboven lezen op de facebookpagina van gevoelscoach.
Geloof niet alleen in wat je leest, hier, in boeken of op internet! Van het contact maken, liefst mediteren, met de edelsteen leert je veel meer over de waarde van de edelsteen voor jou zelf.